Byggnadsplåt AB är ett engagerat team av professionella plåtslagare och takläggare

Om oss

Vi på Byggnadsplåt i Jönköping AB är ett engagerat team av professionella plåtslagare.

Byggnadsplåt i Jönköping AB är det naturliga valet för högkvalitativa plåtarbeten i Jönköping - Utförda av riktiga proffs

Vi på Byggnadsplåt i Jönköping AB är ett engagerat team av professionella plåtslagare.
Under många år har vi utfört plåtslageri och takarbeten i Jönköping och har under den tiden har byggts upp en god bas av nöjda kunder.

Vi är stolta över att kunna säga att vi kan vårt jobb utan och innan, och att det är du som kund som får ta del av den expertis vi har samlat på oss genom åren.

Vår personal

Vår personal har lång erfarenhet av branschen och en stor kunskap om plåt, dess konstitution och arbetsmetoder. Med en gedigen utbildning i grunden och en intern vidareutveckling av kunskaper ser vi till att hålla en hög kvalitet i alla arbeten vi utför.

Vi håller oss a jour med nya metoder och material som kan hjälpa oss att utföra ännu bättre arbeten, det innebär att vi kan lämna en kvalitetsgaranti på alla arbeten vi utför.

Vår verkstad

Byggnadsplåt i Jönköping AB är mycket noga med att hålla vår verkstad med maskinpark modern och uppdaterad. På så sätt kan vi upprätthålla den höga standard vi har i våra arbeten. Det material vi använder för konstruktion och reparation håller högsta kvalitet. Vi vet att även det bästa utförda jobbet inte håller lika länge om materialet är undermåligt.

Våra referenser

Byggnadsplåt i Jönköping AB i många år och har under den här tiden kunnat skaffa mängder av erfarenhet och en nära kontakt med återkommande kunder. Med stolthet och glädje kan vi idag se oss som en integrerad del av kommunen, och våra många nöjda kunder säger oss att vi utför vår arbete på bästa sätt. Kontakta oss gärna för att få reda på mer om referenser till tidigare arbeten.